Ενοικίαση ιστοσελίδων

Ενοικίαση ιστοσελίδων – Ενοικίαση ιστοσελίδας. Θα έχετε την δική σας Ιστοσελίδα για όσο χρονικό διάστημα θέλετε εσείς!

Πόσες φορές έχετε σκεφτεί την δημιουργία μιας ιστοσελίδας για την επιχείρηση σας αλλά το υψηλό κόστος δεν σας το επέτρεψε?

H εταιρία μας πάντα πρωτοπόρος λανσάρει μια υπηρεσία για την ενοικίαση ιστοσελίδων. Ιστοσελίδα μόνο με ένα μηνιαίο ενοίκιο, και όχι το κόστος κατασκευής της. Πληρώστε μόνο για όσο διάστημα χρησιμοποιείτε τη σελίδα σας.

Ενοικίαση Ιστοσελίδων

Η ενοικίαση ιστοσελίδων είναι η ιδανική λύση για όταν χρειάζεστε μία ιστοσελίδα αλλά δεν μπορείτε να ανταποκριθείτε στο υψηλό κόστος κατασκευής και συντήρησή της.

Η ενοικίαση ιστοσελίδων δεν στερείται στην ποιότητα της κατασκευής της. Τον ίδιο επαγγελματικό σχεδιασμό έχει και στην αγορά (δημιουργία) ιστοσελίδας. Η μόνη διαφορά είναι στο χρονικό διάστημα και στα δικαιώματα.

Στην ενοικίαση ιστοσελίδων αποκτάτε δικαιώματα μόνο στο περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας. Στην αγορά (δημιουργία) ιστοσελίδας οι ενδιαφερόμενοι αποκτούν δικαιώματα σε όλη την ιστοσελίδα τους σαν σύνολο.

Έχετε τη δυνατότητα να νοικιάσετε την ιστοσελίδα σας ανά Μήνα, Τρίμηνο, Έτος, αντί να την αγοράσετε.

Δεν πληρώνετε το κατασκευαστικό κόστος, και αντί αυτού πληρώνετε για όσο καιρό θα την χρησιμοποιείτε.

Το κόστος της είναι σχεδόν όσο και το κόστος της φιλοξενίας μιας ιστοσελίδας, που ούτος ή άλλως θα το πληρώνατε ακόμα και αν φτιάχνατε την σελίδα σας.

Το όφελος που έχετε είναι μεγάλο, και έχετε το δικαίωμα να σταματήσετε την ενοικίαση όποτε εσείς το αποφασίσετε.

Ένα από τα μεγάλα ζητήματα στην σημερινή εποχή μας τόσο για τις μικρές όσο και για τις μεσαίες επιχειρήσεις είναι η δημιουργία μιας ιστοσελίδας, καθώς και το κόστος της συντήρησής της.

Η απόκτηση μιας ιστοσελίδας όταν περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα στοιχεία για μια αποτελεσματική παρουσία στο διαδίκτυο μπορεί και να κοστίζει πολύ ακριβά.

Θα δούμε τι είναι, πώς λειτουργεί και πώς μπορεί να ωφεληθεί η επιχείρησή σας από την μίσθωση.

Η ενοικίαση ιστοσελίδων μοιάζει πιο πολύ με την πληρωμή μιας τακτικής μηνιαίας συνδρομής. Αντί να πληρώνατε ένα εφάπαξ ποσό για την ιστοσελίδα σας εκ των προτέρων, πληρώνετε ένα σημαντικά χαμηλότερο ποσόν κάθε μήνα.

Βέβαια η ιστοσελίδα που σας έχει παραχωρηθεί δεν σας ανήκει, εκτός και αν προχωρήσετε στην αγορά της αργότερα, με την καταβολή από μέρους σας του κόστους κατασκευής της.

Η ενοικίαση ιστοσελίδων είναι μια θαυμάσια επιλογή εάν δεν επιθυμείτε να διαθέσετε ένα αρκετά σημαντικό ποσό το οποίο θα μπορούσατε να το επενδύσετε στο εμπόρευμα σας.

Τώρα δεν υπάρχει λόγος να μην έχετε και εσείς για την επιχείρησή σας μια ιστοσελίδα και να προσελκύετε νέους πελάτες.

Πακέτα Ενοικίασης Eshop

Πακέτα ενοικίασης WebSite